Familiefesten den 2. oktober 1999
en mindefødselsdag for alle efterkommere til Hans Jakob Matras Sundstein.

Familiebillede af efterkommerne til Hans Jakob Matras Sundstein

Børnene til Hans Jakob Matras Sundstein havde arrangeret en storslået familiefest, til minde om far/bedstefar/oldefar, som var elsket af alle, og vor det var hensigten at alle hans efterkommere skulle møde hinanden, og gerne lære hinanden bedre at kende.
ved denne lejlighed blev der arrangeret fællestransport fra Tórshavn ud til gravstedet hvor Johanna Malena og Hans Jakob Matras ligger begravet, hvor der blev holdt en kort andakt.
Derfra blev der kørt videre til Kirkjubø, hvor familien havde boet under anden verdenskrig.
Efter et besøg i den gamle kirke fra 1100 tallet, hvor der blev talt om familiens tid i bygden, og en rundtur i kirkjubø, med et kik på den storslåede - men aldrig færdigbyggede kirke, kørte vi tilbage til Tórshavn, hvor lærerskoleavlaen var blevet lejet til festen.

Det var en storslået oplevelse at mødes med næsten alle sine familiemedlemmer, hvor vi var 84 til stede, ud af 93 mulige, og hvor ca. 20 af dem var kommet til festen fra deres respektive bopæle i udlandet.
Alle os der var til stede, vil sent glemme denne dag!

 

Der blev i forbindelse med mindefødselsdagen udgivet et sanghæfte, og 2 af sangene er gengivet her, og kan ses ved at klikke på de første 2 af følgende links.

NB. Begge sange er på Færøersk.

Sangen med hele slægtens navne
Sangen om Hans Sundstein
Tilbage til forsiden.